Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Parkolás a kormányhivatalban, KIRÁLY!

parkolas-tbkorm-hiv01.jpg

Tegnap kaptuk lencsevégre ezt a kedves autós társunkat a tatabányai kormányhivatal parkolójában.

Egészen ledöbbentünk, amikor megláttuk, de azt gondoltuk, csupán megállt és keresi a parkolóhelyet. Legnagyobb meglepetésünkre azonban az autóban nem ült senki.

Biztosan valami nagyon sürgős dolga lehetett. Az illető hölgy vagy úr rögtön, ahogy leért a parkolóba se szó se beszéd leállította az autóját, bezárta és már intézte is az ügyeit.

Vagy lehet, hogy egy üdítőt vett az automatából, mert majd meghalt szomjan.

parkolas-tbkorm-hiv02.jpg

Azért ehhez már komoly elszántság kell, hogy a közlekedő sávban leállítsa az autóját és ott is hagyja.

Ja, hogy ez balesetveszélyes?  A tilos az természetesen nyilvánvaló.

Ő sajnos nem indulhatna a "pedig jó ötletnek tűnt" című műsorban.

 

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1712955889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása