Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Lakossági fórum és fogadóórák a héten: Kiderülhet végre miért vágják ki a fákat a Gál István lakótelepen

uzenet.jpg

Bánhidán kedden fogadóóra várja az érdeklődőket, szerdán lakossági fórum lesz a Gál István lakótelepen, míg az alsógallaiakat és az óvárosiakat csütörtökön fogadják.

Ablonczy Dánielné, Bánhida önkormányzati képviselője 2017. szeptember 26-án, kedden 17 órától tart fogadóórát a Jókai Mór Általános Iskolában.

Pleier Tamás, a Gál István lakótelep önkormányzati képviselője 2017. szeptember 27-én, szerdán 17.00 órától a Bárdos László Gimnáziumban tart lakossági fórumot.

Témák:

  1. A Bárdos László utcai fasor rekonstrukciója
  2. A Bárdos lakóparki játszótér terve

 

Schmidt Csaba polgármester, Alsógalla és Óváros önkormányzati képviselője 2017. szeptember 28-án, csütörtökön 16 órától fogadóórát tart Tatabánya Önkormányzatának alsógallai kirendeltségén (Mátyás király utca 20.) -írja a városi honlap.

Most meglehet majd kérdezni Pleier Tamás képviselő úrtól, miért is vágják ki a fákat a garázssoron, amit a legnagyobb jóindulattal sem lehet rekonstrukciónak nevezni, mint azt az önkormányzat írta. Mi továbbra is arra buzdítunk mindenkit, hogy ha kérdése van, menjen el és tegye fel azokat a képviselőknek.

 

Címlapfotó: Facebook

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9412898304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása