Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Délután négykor kezdődik az országos SZTRÁJK a Tescoban! Ne lepődjön meg, ha vásárolni indul Tatabányán

tesco-jodolgok-sztrajk-glamour-hu.jpg

Nemsokára elrajtol a sztrájk a Tescoban, a felhívást közzéteszi a portálunk is:

Kedves kapcsolattartók, sztrájkban részt vevő, az ellen tiltakozó kollégák!

Mindegyikőtökhöz szeretnénk ezúton szólni.

Elérkezett az idő, a sztrájkbizottság követeléseit a munkáltató nem kezeli kellő komolysággal, így a sztrájkkészültséget a mai nap 16:00 órától felváltja a törvényes SZTRÁJK.

Tehát ma, pénteken (2017.09.08) 16:00 – 24.00 óra, illetve honlap, szombaton (2017.09.09.), 10:00 – 24:00-ig tartó időszakra hirdetünk meg.

A sztrájk jogszerű, így ebben az időszakban a munkáltatónak a munkabeszüntetés miatt keletkezett, elszenvedett károkért a sztrájkban résztvevő munkatársakat felelősségre nem vonhatók!

Sokan elárultak bennünket az ide vezető úton, most a célegyenesben minden eszközt fel fognak használni hogy megfélemlítsenek, elhallgattassanak eltántorítsanak bennünket, szárnyunk törjék!

Amennyiben a sztrájk ideje alatt bármilyen kérdés merül fel vagy esetlegesen atrocitás ér, keressétek a kapcsolattartókak vagy a nyilvános számainkon jelezzétek felénk!

Tisztában vagyunk a sztrájk lelki megterhelésével ami sajnos a folyamat velejárója, a nézetkülönbségek megoszthatnak benneteket… de, kérünk minden kollégát hovatartozástól függetlenül tartsuk tiszteletben egymás döntését. A kitűzött cél lebegjen a szemeitek előtt, s csakis azt lássátok, hogy hová kell eljutnunk.

Látnotok kell gyermekeitek csillogó szemében a hitet! Hinnetek és bíznotok kell magatokban hogy közösen, együttes erővel sikerülni fog! Lehet máshogy élni, lehet jobbat kapni, többet, hiszen anya és apa azért harcol, hogy jusson egymásra több idő, ne agyonhajszolva, meggyötrötten térjen haza nap mint nap és ne töltse el feszültséggel ha egy újabb számla kerül az asztalra, elgondolkodva azon melyik a fontosabb… a régi cipőcskét lecserélni vagy … vagy … és a lista végtelen!

A kérésünk nem teljesíthetetlen! Nem olyan célok vezetnek bennünket amelyek ha emberszámba vesznek bennünket ne kaphatnánk meg! Nem rugaszkodtunk el a valóságtól. Nem vezetői, igazgatói bérért és munkakörülményekért szálltunk harcba, csak élhetőbb körülményeket szeretnénk… otthon és a munkahelyünkön! Egy jobb bért, kedvezőbb körülményeket! Azoknak az embereknek akik annyit tesznek nap mint nap a multiért mint TI, MI, ez igenis JÁR!

Most, ezeken a napokon példaértékű, eddig soha nem látott összefogásra van szükség ahhoz, hogy kitűzött célunk megvalósulhasson. Hisszük és bízunk abban hogy töretlenül kiálltok a zsarnokság, a benneteket eltipró, kizsákmányoló multival szemben, kinek most sem jelentettek semmi mást csak egy apró porszemet a gépezetben. De! De ha ez az apró porszem képes megakasztani a fogaskerék egy darabját célt értünk…

Hisszük, hogy összefogásunk jelzés lesz a munkáltató számára, hogy ennyi volt s nem tovább! Betelt a pohár, keserűséggel, bánattal és szomorúsággal. Tudjuk hogy fáradtak vagytok! De ez a harc lesz a végső!

Tisztelettel és nagyrabecsüléssel:

Bubenkó Csaba

KDFSZ sztrájkbizottság elnöke

 Címlapfotó:glamuor.hu nyomán

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!



A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6812812284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása