Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Schmidt Csaba megelégelte, személyesen megy el az Önök szemetéért! Ne dobja ki, adja oda Csabáéknak!

lomtalanitas-csaba-banyaszbeka-hu.jpg

De jó, a polgármester saját kezébe veszi a szemét ügyet, legalábbis a Facebook-posztja szerint, ugyanis azt írja a lomtalanításról szóló bejegyzésében, hogy “házhoz megyünk.”

Ebből a többesszámból gondoljuk, hogy beáll ő is megfogni a munka nehezebbik végét és házhoz megy a hulladékért.

Ha tényleg így van, csak nagyrabecsülésünket tudjuk kifejezni, igazi példamutató politikusi tett, amiből nagyon kevés van mostanában, ilyet még elődje sem tett. A polgármester úgy látszik, belátta, hogy képtelen megoldani a szemétkérdést a hivatali székéből, hát felpattan ő is az autóra, és a cselekvés rögös útjára lép.


“Lomtalanítana? Házhoz megyünk!

Megkönnyítjük a lakótelepeken élők számára az otthonaikban feleslegessé vált bútoroktól, lomjaiktól való megszabadulást, hogy azok ne a hulladékgyűjtő edények mellett végezzék, csúfítva a városképet.

Mivel a társasházak lakóinak korlátozott a lehetőségük a kidobásra ítélt nagyobb méretű berendezési tárgyak tárolására, így arra is, hogy kivárják az évi egyszeri, előre meghatározott időpontú városi lomtalanítást, ezért a Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. ezentúl bejelentésre házhoz megy.

Ha Ön társasházban él, szerződésben áll a szolgáltatóval és szeretne megszabadulni a nagyobb méretű lomjaitól, nincsen más teendője, mint időpontot egyeztetni velük a 34/600-700-as ügyfélszolgálati telefonszámon!

A lakótelepi házhoz menő lomtalanítás évente egy alkalommal vehető igénybe térítésmentesen. Ha időközben újabb tárgyak válnak haszontalanná otthonában, azokat bizonyos mennyiségig a nemrégiben megnyílt két hulladékudvarban (Dubnik-völgy és Búzavirág utca) is le lehet adni ingyenesen, ahogyan az elektronikai, építési, bontási, veszélyes hulladékokat, gumiabroncsokat, műanyagot, papírt, üveget és fémet is.

Tegyünk együtt a tiszta, rendezett városért!”-írta a polgármester.

 Persze az is lehet, az egész mögött az van, hogy most készült-készül az új háza, valahogy be is kell rendezni, a polgármesteri fizetés, pedig lássák be kedves tatabányaiak, nem sok mindenre elég.

címlapfotó: banyaszbeka.hu

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr812780192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása