Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Kit kérnek: Bencsik János vagy Schmidt Csaba hívja fel telefonon. Béla és Karcsi elintézik

belaeskarcsi-wikimedia-org.jpg

Karcsi: Béla, hallottad, hogy a Fidesz hívogatja a nyugdíjasokat telefonon, hogy mit mondott róluk a gonosz Vona Gábor?

Béla: Ja. A fatert is felhívták, úgy a falhoz vágta a telefont, átrepült a másik lakásba. Nekem kellett bevakolnom a lukat.

Karcsi: Azt hallottam, biztos forrásból, hogy Tatabányán nem csak a nyugdíjasokat, hanem mindenkit megkeresnek majd, de nem a Vona miatt…

Béla: Hát akkor, tán a Putyin miatt, vagy bejelentik, hogy feltámasztották Horthy Miklóst?

Karcsi: Neeem. Azt csiripelik az önkormányzati verebek, hogy Schmidt Csaba megunta a polgármesterkedést, és országgyűlési képviselő akar lenni…Vagyis ki akarja túrni a Bencsiket a helyéről Ezért fog telefonálni mindenkinek, ha nem veszi fel valaki, akkor e-mailen, ha az sem jön be, Facebookon. A Bencsik meg azért telefonál majd, hogy ne higgyenek a Schmidtnek. De lehet, hogy csak átverés az egész.

Béla: Hallottam én is, hogy már régóta marakodnak. A Bencsik azért nem a polgi súlycsoportja szerintem…

Karcsi: Mindenesetre nagyon szórakoztató lesz, meghallgatni őket, majd szépen kikapcsolni a telefont…

Béla: De biztos valami robothang lesz, nem?

Karcsi: Ennek pont az a lényege, hogy személyesen ők telefonálnak. Állítólag mindketten már beterveztek három hét szabadságot. De mondom, lehet, hogy csak kacsa az egész.

Béla: Mindenesetre erre igyunk!

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6212778882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása