Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Szavazzon, ki kapjon városi díjakat!

varoshazatb-indafoto-hu_1.jpg

Tatabánya Önkormányzata javaslatokat vár Tatabánya Díszpolgára, Ezüst Turul Díj, valamint Szabó Ignác-díj adományozására.

Tatabánya Díszpolgára: A cím adományozható annak a magyar vagy külföldi kiváló személyiségnek, aki Tatabánya város fejlesztésében, társadalmi, tudományos, művészeti és egyéb téren kimagasló érdemeket szerzett, s maradandó alkotásokkal segítette a város előrehaladását és tekintélyének növelését. Gazdag életművével a magyar nép, más népek vagy a világ gazdasági és szellemi gyarapodását, a békét és az emberiség egyetemes érdekeit tiszteletre méltóan és kimagaslóan szolgálta, és e tevékenységével kapcsolódott Tatabánya városához.

Ezüst Turul Díj: A díj olyan személynek, szervezetnek és közösségnek adományozható, aki (amely) gazdasági, társadalmi, tudományos, oktatási, művészeti, művelődési, sport, műszaki, közgazdasági, közigazgatási, városfejlesztési szakterületeken Tatabánya értékeinek és eredményeinek gazdagítása érdekében kimagasló érdemeket szerzett.

Szabó Ignác-díj: A díj olyan személynek adományozható, aki Tatabánya városában orvosként, egyéb egészségügyi és egészségügy területén dolgozóként, illetve a város hátrányos helyzetben lévő lakosainak szociális ellátásában, gondozásában, támogatásában kiemelkedő színvonalú teljesítményt nyújt. A díj szervezet, intézmény részére is adományozható -írja a városi honlap.

A díj adományozására bármely magánszemély vagy szervezet javaslatot tehet az alábbi tartalommal:

 

  •    Díj megnevezése
  •    Kitüntetésre javasolt személy vagy szervezet neve
  •    Elérhetősége (cím, telefon, email)
  •    Javaslat indoklása, szakmai tevékenység leírása

 

A javaslatokat augusztus 31-ig írásban kell eljuttatni Schmidt Csaba polgármesternek címezve (Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata, 2800 Tatabánya, Fő tér 6.).

A javaslattételi űrlapot itt találja!

A borítékra kérjük ráírni: „Javaslat Tatabánya Díszpolgára Címre”, „Javaslat Ezüst Turul Díjra” vagy „Javaslat Szabó Ignác-díjra”

 

A díjakat Szent Borbála Nap alkalmából a polgármester adja át majd át decemberben.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6412717286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása