Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Hamarosan kész a T-Szol mutyiszállója, ahová beköltözhetnek a biorobotok

munkasszallo-schmidt-hidas.jpg

Nagy csinnadrattával megtekintette a munkálatokat Schmidt Csaba és Hidas János, Tatabánya két emblematikus figurája, utólag azt kell mondani, nem szolgált előnyükre, hogy nyilvánosságra is hozták a videót, amit készítettek.

               

Schmidt Csaba kissé zavarosan azt hangsúlyozta, hogy az itt élők tudása és szorgalma biztosította a gyarapodást, így fontos, hogy kellően gyorsan felépüljön a munkásszálló. (Mi vaaan?)

Elmondta, hogy az itt lévő cégek jelezték, hogy az üres álláshelyek betöltéséhez nagy segítség lenne egy munkásszállás megépítése.

Ezt az igényt ismerte fel a T-Szol és indította ezt a fejlesztést, szeretnék, hogy minél hamarabb befejeződjön a beruházás.

Az épületet teljeskörűen felújítják, 2-4 ágyas szobákat alakítanak ki saját fürdőszobával.

Konyhák csak szintenként lesznek, ami érdekes kérdéseket vet ez fel, az étel tárolása, főzés, stb  kapcsán.

Hidas János T-Szol igazgatót szó szerint idézzük:

“GYAKORLATILAG EGY 3-4 CSILLAGOS HOTEL, SZÁLLODAI SZOLGÁLTATÁS SZÍNVONALÁT FOGJA ELÉRNI, S MINDEZT TERMÉSZETESEN NEM HOTEL ÁRON, HANEM MUNKÁLTATÓ, MUNKAVÁLLALÓ BARÁT ÁRON TUDJUK MAJD NYÚJTANI."

Ennyire cinikus, vagy ilyen alacsony szellemi szintre képes leereszkedni!

A tájékoztatón elhangzott, hogy várhatóan októbertől vehetik igénybe a munkásszállót, az oda beköltözők.

Megnéztük a T-Ház kft honlapját is, amelyen láthatóan nagy a káosz.

 A legfontosabb, hogy a honlapon látható alaprajzból nyilvánvaló, hogy nem családokra tervezik a szállást, vagyis az lehet a cél, hogy olyan munkaerő vegye igénybe, aki biorobotként termel a gyárakban, a szállás másra nem lesz alkalmas, hiába a közös helyiségek, de egyetlen négyzetcentiméter magánszféra sem látható például rajta.

Tényleg ez a cél 2017-ben?

A cég weboldalán, az egyik sorban azt írják, 2017 I.negyedévében nyitja meg a munkásszálló a kapuit, kicsit lentebb, hogy 2017 második felétől várják az érkezőket. No, comment!

A honlap szerint,

“A fejlesztéssel … , maximálisan szolgálja a cégek és az ott dolgozók érdekeit, igényeit, ezzel párhuzamosan pedig a tatabányai polgárok mindennapjait, illetve elősegíti a város további fejlődését.“

Mire gondolnak, hogyan is szolgálja a tatabányai polgárok mindennapjait? A tatabányaiak is beköltözhetnek?

Azt írják még: 

“A szobákat kettő, illetve négyágyas kialakítással tervezzük megvalósítani. A fejlesztés jelen fázisában minden ettől eltérő igényt is figyelembe tudunk venni. Ilyen lehet például két lakóegység egy közös fürdőszobával és konyharésszel való kialakítása, külön apartman lakások kialakítása, szobában lévő konyhasarok kiépítése, szintenként közös konyha kialakítása.”

Csupán az a kérdésünk, hogy ezt tényleg komolyan gondolják, hogy az igényekhez fogják szabni? Ez azt jelenti, hogy ha pl lesznek bent családok, azok kiköltöznek és jönnek helyette mások, akkor át fogják építeni?

Tényleg ennyire sportot űznek a parasztvakításból, vagy csak szimplán teljesen alkalmatlanok.

Menetközben a cégvezetésében és felügyelő-bizottságában is jönnek mennek az emberek, új ügyvezető került a cég élére Juhász Péter Lajos személyében, aki Halász Tibort váltja a poszton. Persze jóformán semmit láthatót nem csináltak és már cserélgetik az embereket. Persze Halász úr sem került messze, hiszen a T-Ingatlan egyik vezetőjeként egyengeti a nemzet gázszerelőjének útját.

Bekerült a FEB-be Kupi Gábor, aki a T-Busz ügyvezetője nem mellesleg.

Régebbi cikkeinket elolvashatja a munkásszálló-gate-ről:

Vajon ki és mikor hazudik az épülő munkásszállóval kapcsolatban?

Miért fenyegetnek bennünket, ha írunk a munkásszállóról?



írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7212699623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása