Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Rendszerhiba az ÉDV számlázásában, vagy csupán egyedi hiba? Láttunk hasonlót a szemeteseknél!

ivoviz-edv-benne.jpg

Kedves olvasónktól kaptuk az alábbi történetet, amely kísértetiesen hasonlít, a sokak által megtapasztalt hulladékszámlás eljáráshoz.

A hozzánk fordult hölgy lakásában az Északdunántúli Vízmű Zrt munkatársa leolvasást tartott májusban, ami alapján várta, hogy bizonyára küldik a számlát, talán nem bonyolult elkészíteni egy ilyet.

Várta, csak várta, sokáig nem érkezett meg, egészen pontosan júniusban hozott a postás egy számlának látszó levelet.

Ez így önmagában nem lenne gond, előfordulhatnak malőrök, nyári szabadságolások a Vízmű adminisztrációs részlegén, végülis a fogyasztót nem éri kár.

edv-szla02.jpg

Csakhogy a levélben az állt, hogy felszólítják, nem egyenlítette ki a május 17-én kelt számlát, aminek a befizetési határideje június 08-án lejárt. Na most július 17-én meg is érkezett a számla eredeti példánya, július 12-i feladási dátummal.

Kérdezi a kedves olvasónk, ha július 12-én adják fel a májusi vízszámlát, akkor hogyan fizessék be 06.08-ig.

edv-szla01.jpg

Ráadásul még érdekesebbé teszi a dolgot, hogy a fogyasztási hely és a számlázási cím eltérő, pedig ugyanarról a lakásról van szó.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit:boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1212681091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása