Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Ádám söröző, Újváros egyik határvonala

adamsorozo.jpg

Tovább folytatjuk kocsmakritika rovatunkat, újvárosi barangolásunk során szembejött velünk az Ádám söröző.

Az Ádám Söröző nagyjából a határon van, egy láthatatlan erővonalon, amin ha túlmész, a környék már másik arcát mutatja, vagyis tudja mutatni. A sörözőbe belépve mindjárt kellemes meglepetés fogad, a hatalmas kánikulában bekapcsolták a légkondi, bizony, már az is hatalmas öröm, hogy egyáltalán van.

A berendezés modern, ízléses és visszafogott, ami újabb plusz pont képzeletbeli pontozólapomon. A kiszolgálás is rendben van, kedvesség, laza derű, a sarokban, úgy ahogy egy igazi kocsmában, ott ülnek az elmaradhatatlan törzsvendégek is, akik tartóoszlopai egy vendéglátóipari egységnek, ahogy régen szerették nevezni a a kocsmákat, sörözőket.

Érdekes, hogy mikor kiültünk az Ádám elé kirakott asztalok egyikére, olyan dél-amerikai hangulatom lett, pedig semmi nem hasonlít, csak egyszerűen létrejött az a feeling vagy micsoda. Még dél-amerika autentikus zenét is hallucináltam hozzá.

Egyébként tipikus kisvárosi söröző, csendes és kulturált, bár napközben jártunk  ott, de este a kocsma megmutatja igazi arcát. Mindenki hazaér és a munkából vagy egész napi pihenésből kiszakadva megbeszéli a vele történteket.

Mindenesetre kellemes meglepetés  az Ádám Söröző.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6412676899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása