Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Színes ceruzákkal, zsírkrétákkal, számítógépes grafikákkal és versekkel keltették életre a tűzoltók világát

nyertesekatuzoltoipalyazaton-domboportal-hu.jpg

Lezárult az alkotói pályázat, a mai napon ünnepélyes keretek között jutalmazták a dobogós pályaművek alkotóit.Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság alkotói pályázatot hirdetett 2017-ben is az óvodások, általános iskolások és középiskolások részére. A felmenő rendszerű pályázatra az iskolások a 6-10 éves, a 11-14 éves, valamint a 15-18 éves korcsoportban küldhettek be alkotásokat.

A pályázat célja az volt, hogy az óvodások és az iskolások a kreatív alkotásaikon keresztül mutassák be a tűzoltók izgalmas és egyben veszélyes világát. A pályázaton az alkotások központi témája a tűzvédelem volt. Ezt a tűzoltó hivatás bemutatásával, egy tűzoltói beavatkozás ábrázolásával, vagy bármilyen más ötletesen elkészített, a tűzvédelem fontosságát hangsúlyozó művel lehetett bemutatni. A Komárom-Esztergom megyei igazgatóság május huszonegyedikéig várta az alkotásokat.

Az ünnepélyes díjátadó ünnepségén Németi László tűzoltó ezredes, igazgató köszöntötte a nyertes rajzok alkotóit és az őket felkészítő tanárokat, kísérőket, majd a bíráló bizottság elnökével, Janics Csaba tűzoltó ezredes, kirendeltségvezetővel egyetemben átadták a gyermekeknek a kreatív és beszédes alkotásokért járó -az Országos Tűzmegelőzési Bizottság által összeállított- ajándékcsomagokat.

Azok a diákok, akik verssel pályáztak és dobogós helyezést értek el, megosztották a résztvevőkkel díjnyertes alkotásaikat.

Címlapfotó:domboportal.hu

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: szerkesztoseg@boldoguljtatabanyan.hu

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9412558817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása