Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Digitális továbbképzés vállalkozóknak. Kérdés csak az, hogy mire mennek vele?

cropped-_ioszia_-ingyenes-informatikai-kepzesek-_-ginop-6_1_2-regisztracios-urlap-1.jpg

Az országban elsőként a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kezdte meg a vállalkozók digitális továbbképzését az internetes marketing területén. - ismertette a tanfolyam második előadásán kedden a kamara elnöke.

Dr. Szerencsés László elmondta, korábban a kamara Esztergomban, Komáromban és Tatabányán szervezett két-két előadást a Vállalkozz Digitálisan programsorozat keretében. A mostani kezdeményezéssel a korábbi előadássorozat egyik legnagyobb érdeklődést kiváltó témájában nyújtanak elmélyültebb ismereteket a jelentkezőknek -írják a Facebookon.

Mészárosné Borbás Orsolya, a Mimézis Kft online marketing szakértője a résztvevőkkel megismerteti az internetes reklám mindenki számára elérhető, költségtakarékos megoldásait, a Google és a Facebook lehetőségeit. Mindazok számára hasznos a program, akik már rendelkeznek saját weboldallal, vagy rövidesen tervezik, de a benne rejlő lehetőségeket eddig nem tudták kiaknázni.

Címlapfotó: felnottkepzes.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljtatabanyan.hu

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr812540073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása