Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Meddig járunk még a szeméthalmok között? Vigyünk mindent a városháza elé?

lomtalanitas01-sajat.jpg

Nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, az eddigi szeméthelyzet kezelése után újabb kihívás elé állítjuk a városi szemeteseket.

Nem tudni kinek a feladata a lomtalanítás, a Hidas János féle T-szol vagy a Gíber Erzsébet vezette NHSZ Tatabánya Zrt.-é, csupán azt látjuk az eddig sem kevés szeméthegyre még rátettek egy lapáttal.

Nem tudták, hogy lesz lomtalanítás, vagy most mondott fel mindenki az említett cégeknél?

Miért nem lehet ezt európai módon rendezni, például a lakosság jelezhetné, mikor tudja kirakni a lomokat, vagy megadnak egy időintervallumot, mikor lesz ott a lomtalanító autó.

Mellesleg ezt lomtalanítási időszakon kívül is bevezethetnék csekély díjazás ellenében.

lomtalanitas02-sajat.jpg

Azért az nem olyan nehéz szervezési feladat, amit ne lehetne megoldani. Vagy ha nem képesek rá, tessék letenni a lantot, ne játszanak az idegeinkkel tovább.

A képek éppen a Komáromi úton készültek, de fényképezhettünk volna 100 másik helyen is.

Elkezdi végre a városvezetés komolyan venni, hogy a lakosságnak elege van ebből az áldatlan állapotból, vagy hirdessünk polgári engedetlenséget, és hordjuk a városháza bejárataihoz, akkor majd intézkedni fognak? 

El tudom képzelni, mi lenne a várossal egy igazi krízishelyzet esetén...

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljtatabanyan.hu

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5312534977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása