Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Tájékoztatás helyett nagy ívben tesznek a tatabányaiak fejére a T-Busz felelősök

t-busz-buszok-terminal01_1.jpg

Nemrég nyílt levelet írtunk a T-Busz elindításával kapcsolatban, azoknak a személyeknek, akik szerintünk felelősök a kialakult helyzetért, vagyis Schmidt Csaba polgármesternek, dr. Hidas Jánosnak, a T-Szol igazgatósága elnökének és Kupi Gábornak, a T-Busz Kft. ügyvezetőjének. Levelünkben összeszedtük a hozzánk beérkező panaszokat és problémákat, amelyeket a tatabányai polgárok jogosan kérnek számon az illetékeseken. Tájékoztatást  sem mi, sem a polgárok nem kaptak, hiába néztük a T-Busz, a T-Szol vagy a polgármester honlapját, Facebook-oldalát is pluszban. Úgy látszik, nem akarnak szóba állni a tatabányai adófizetőkkel. Pedig, ha lenne vér a pucájukban, most indulnának tájékoztató városi road showra, ahol megmagyaráznák az embereknek, miért kell az évet nyugtatóval kezdeniük, és hogy miért ilyen nehéz az új buszos cég elindulása. És elmagyaráznák a sok szülőnek, miért kell a gyerekkel már 30 perccel előbb elindulniuk az iskolába, mint az normális lenne. Megnézném azokat az előadásokat, fejüket behúzva, hogyan menekülnek ki a teremből az urak. Mert bizony Tatabánya ideges, lehet erről nem tudomást venni egy polgármesternek, de nem célszerű.

Mondjuk a T-Busz honlapján valami előremozdulás van az útvonalkeresőn, és remélem, csak az én hibám, hogy minden megadott útvonalnál azt írja ki, hogy nincs találat.

Az egész cégindítás külön pikantériája, hogy az utolsó utáni pillanatban 60 millióval megemelték a közbeszerzés finanszírozását, mert egy csomó jegykezelő automatáról elfelejtkeztek: mármint, hogy egyáltalán szükség van rájuk.

Mindenesetre mi továbbra is várjuk olvasóink észrevételeit a menetrenddel kapcsolatban.

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7713564565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása