Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Miért ingerlik a tatabányai polgárokat az egészségügy kapcsán?

haziorvos-ittlakunk-hu.jpg

Ha valami vicces álhírportálon olvastam volna egy jót nevetek, de így csak a nagyfokú szorongás meg a düh maradt.

A magyar egészségügy teljesítményének elismerése, hogy Budapesten rendezik Kína és a közép-, valamint kelet-európai országok egészségügyi minisztereinek harmadik fórumát - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Ezek az országok nyilván semmit nem tudnak a hatalmas várólistákról, az orvos és nővérhiányról. Arról, hogy a gyógyszert úgy kell bevinni a kórházba, ha valaki netán bekerül, és lassan az ember már magát fogja megműteni, annyira jól működik a magyar egészségügy.

Azt meg nyilván tényleg nem mesélte el nekik senki, hogy például Tatabányán megkurtítják a gyerekorvosi ügyeletet. Ha rossz időben lesz beteg a gyerek, mehetünk a kórházba rögtön, vagy Pestre vagy ki tudja.

Lehet mutogatni prezentációkat a felépült vagy megújult kórházakról, jól is mutatnak a szép tervek a vásznon, de hogy tartalommal ( például szakemberekkel) nincsenek megtöltve rendesen, az biztos.  Mondjuk az nem is látszik a prezentációkban. Bárkit meg lehet ilyenekkel hülyíteni két perc alatt, és még az orvosi Nobel- díjat is odaadják, ha meggyőző az ember fia.

Mindenki a saját bőrén tapasztalja, hogy mi a helyzet az egészségügyben, kész, pont.

De miért kell ingerelni az embereket?

Miért kell megalázni az átlagpolgárt, hogy na öcsém, ekkorát is hazudhatunk. Te látod, hogy nem igaz, még sem csinálsz semmit mert félsz.  Félted azt a kis fél egzisztenciád, azt a kis lakásod, teljesen ki vagy szolgáltatva nekünk.

Miért kell ezt csinálni?

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljtatabanyan.hu

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8812607651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása