Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAI "FÜVES" CSALÁD: Az anyjával szívta füvet a díler, hétfőn elitélhetik

cannabis.jpg

Hétfőn állítják bíróság elé azt a tatabányai férfit, aki anyjával is füvezett, de el is adott az anyagból.

A vádlott 2018-ban két fóliasátort állított a tatabányai házának udvarára, ahol kendert termesztett. A férfi a növényeket októberben leszüretelte, amely után egyrészről édesanyjával együtt szívott is belőle, valamint  elfogásáig több alkalommal 20 grammnyi füvet adott el egy ismerősének. Ő az első két alkalommal fúrógép és házimozi javításáért kapta a vádlottól a cuccot, ezt követően viszont alkalmanként 40.000,- Ft-ot fizetett a termesztőnek.

A rendőrök azév november 21-én csaptak le a vádlottra, annak ingatlanáról több, mint 1 kiló kannabiszt foglaltak le, amelynek hatóanyag tartalma a jelentős mennyiség alsó határának a 94,66%-a.

Hétfőn a bíróság két tanú meghallgatását tervezi, az ügy jelenlegi állása szerint ítélet is várható.

A fotó illusztráció

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2516234282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása