Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÉS…! MEGÍGÉRI A TATABÁNYAIAKNAK: Bencsik hozza a vasútállomást, vagy palira veszi a híveket

bencsik-janos-orban-viktor-vasutallomas-atvagas.jpg

Egyelőre még egyedül nyomja kampány üzemmódban Bencsik János, ellenfél nélkül.

Tegnap rakott ki, egy amolyan bullshit összeállítást, ami alapján a gyanútlan fideszes olvasó még a szénbányászat “feltalálását” is Janinak tulajdonítja. Nincs is ebben semmi újdonság, hiszen hamarosan jön a 2022-es országgyűlési választás, amiről Orbán Viktor sem győzi hangsúlyozni, hogy ez a legfontosabb, mindenáron meg kell nyerni.

Ennek kapcsán saját oldalán tett kinyilatkoztatásában Bencsiknél csakúgy röpködnek a tíz-, és tízmilliárdok. Azt írja például, hogy a város a saját bevételeiből 80 év alatt tudna annyi pénzt fejlesztésre költeni, mint amit a költségvetésből kap, és magát elsőrangú kijáró emberként meghatározva, előadja, mennyi mindent tesz az itt élőkét.

Talán ehhez csupán kettő dolgot tennénk hozzá. Mind a rekord magas 27%-os ÁFÁ-ból, mind a fizetésünkből leadózott személyi jövedelem adóból (SZJA) egyetlen fillér sem marad helyben (utóbbiból a kezdetek kezdetén mind helyben maradt, mégiscsak az itt élők fizették). Szóval Jani, csak szerényen, hogy ki, kinek és mennyit ad.

És ebben a körben ígéri meg újra - már nem is érdemes számolni, hányadjára - a vasútállomás felújítását. Most úgy fogalmaz, hogy

“Azt is feladatul kaptam Miniszterelnök úrtól, hogy a vasútállomás ügyét is tereljem vissza a vakvágányról. Hamarosan pozitív hírekkel fogok jelentkezni.”

Nem tudjuk, hogy akkor került-e vakvágányra, amikor Bencsik leszavazta idén nyáron a vasútállomás felújítását?!

Mondjuk személy szerint Bencsik jövedelme akkor napokon belül megugrott - ha még nem lenne elég neki -, ugyanis miután ellene szavazott a régóta várt rekonstrukciónak, miniszteri biztos lett belőle.

Ha valaki hinni szeretne Bencsiknek még, akkor egy nagyjábóli időpontnak az 5 évet javasoljuk, arra tett nemrég ígéretet tatabányai vasútállomás ügyben.

Mire alapozzuk szkepticizmusunkat? Ha kíváncsi arra, hogy az elmúlt évtizedben milyen ígéretek hangzottak el, utóbbi évek rövid krónikáját itt elolvashatja.

Ha próbálnánk humorral elütni a dolgot, ez már nekünk kellemetlen, az az évek óta tartó és egyre kínosabb hazudozás, amely a tatabányai vasútállomás kapcsán elhangzik a jelenlegi rezsim helyi embereitől (Bencsik, Schmidt) illetve még magától a vezérüktől, a miniszterelnöktől is.

Egy dologban biztosak vagyunk, a 2022-es választás előtt megpróbálják majd nagyon komolyan elhitetni velünk, hogy itt hamarosan vasútállomás lesz. Talán maga Bencsik ura fogja újra megígérni a kampányban, egyúttal kilátásba helyezve, hogy csak akkor fogják megvalósítani, ha a Fidesz nyer. Ők már csak ilyenek.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3316217598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása