Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYÁN A RENDŐRÖKÖN NEM FOG A KORONAVÍRUS: főleg, ha ünnepelnek!

maszk_nelkul1.jpg

Ma városi díjakat adott át a Tatabányai Rendőrkapitányság munkatársainak Szücsné Posztovics Ilona a polgármesteri hivatalban. Tényleg nagyon fontos munkát végeznek, megérdemlik az elismeréseket a rendőrök. 

De! 

Mint a képeken látható a szűk körben lezajlott átadó ünnepség résztvevőin nem volt maszk, ami azért elgondolkodtató. Igaz, nem voltak sokan jelen, írta is a polgármester asszony, hogy a hivatalos ceremóniát el is halasztották, de akkor is illett volna feltenni azt a maszkot a rendőröknek és a polgármester asszonynak is. Bizony, leginkább a példamutatás miatt. 

masz_nalkul_2.jpg

Hogyan várják el így, hogy a tatabányaiak felvegyék a maszkokat a buszon, a plázában, moziban és még egy  csomó helyen, ha a  város első embere és a zsaruk nem teszik meg? Rajtuk nem fog a vírus, kikerüli őket vagy lepattan róluk?

Úgy látszik, hogy felszolgálókat nem kerüli el, mert egyedül ők viselkedtek példamutatóan, ők fel tudták venni a maszkot.

masz_nalkul_3.jpg

Ha már ilyen városi rendezvényeket szerveznek a hivatalban, nem ártana az ilyenekre odafigyelni, ráadásul úgy hogy fotókat is készítenek, amelyek megjelennek a helyi médiában is.

Fotó: Facebook/ Szücsné Posztovics Ilona

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6716215208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása