Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAI PLÁZÁBAN LÁZADT A SZÁJMASZK ELLEN: leköpte és megdobálta az eladót

szajmaszk-rajz-drprotect-hu.jpg

Összetűzés történt az egyik bolt alkalmazottai és egy vásárló között a maszkhasználat miatt, a tatabányai bevásárlóközpont egyik üzletében hétfőn – értesült a Magyar Hang.

A lap szerint az egyik üzletbe arcmaszk nélkül lépett be egy nő, akinek a figyelmét az eladó felhívta, és kérte viselje azt, ha náluk akar vásárolni. A nő nem osztotta ezt a nézetet, sőt a többi vásárlót is annak levételére buzdította. Miután kellően felhúzta magát a szituáción, végül le is köpte a bolt munkatársát, és meg is dobálta. Az nő ezt követően önszántából távozott az üzletből.

A lapnak később az magyarországi lánc helyi üzlete megerősítette az információt, azt írták a lap kérdésére: „Sajnálatos módon valóban történt egy incidens a maszkhasználatból fakadóan egyik tatabányai üzletünkben. Kollégánk helyesen járt el, amikor figyelmeztette a vásárlót a maszk használatára. Biztonsági őr aznap nem dolgozott az üzletben”.

Szándékosan nem szerepel egyébként az üzlet és a helyszín, mert a maga a megtörtént eset a fontos.

kép: drprotect.hu

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7016129164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása