Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HÉTFŐTŐL "RENDESEN" KINYIT A BETEGFELVÉTELI IRODA A SZENT BORBÁLÁBAN! Mehet személyesen is

betegfelvi.jpg

Betegfelvételi Irodán augusztus 3-tól munkanapokon  mind telefonon, mind személyesen 15 óráig fogadjuk a bejelentkezéseket.

A Betegfelvételi Iroda mellett bizonyos vizsgálatokra és szakrendelésekre előjegyzési időpontot a szakrendelők adnak.  Kérjük, minden esetben tájékozódjon arról, hogy az Önt érintő vizsgálatra hol tud időpontot kéri. Az egyes egységek igénybevételének módjáról honlapunkon részletes információkat adunk a Járóbeteg-szakellátás menüponton.

Telefonon a  06 34 515 560 vagy 06 34 515 549 számokon állunk rendelkezésükre hétfőtől  péntekig 11.00 – 15.00 óra között.

Személyesen a H épület földszintjén, a Betegfelvételi irodán  tudnak bejelentkezni munkanapokon 7 és 15.00 óra között-írja a Szent Borbála kórház a honalapján.

Laborlelet-kiadás (H épület LABOR-recepció)

Hétfő: 11.00 – 15.00

Kedd – Péntek: 11.00 -15.00

A leletek kiadását továbbra is biztosítjuk elektronikus formában is. Ezért kérjük, a beutalóra írják rá az e-mail címüket, ahová továbbítni tudjuk az eredményt.  Amennyiben elmulasztották ezt, az info@tatabanyakorhaz.hu –n kérelmezhetik nevük, TAJ-számuk megadásával. Ebben az esetben válaszlevélben küldjük ki és kapják meg leletüket.

 A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4816097498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása