Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

KI LEGYEN A TULIPÁNOS HÁZ “ÚRNŐJE”! Mit szólnának az előző alpolgármesterhez?

john_k.jpg

A Tulipános ház körül is zajlanak az események, valószínűleg a Vértes Agorája fogja működtetni el is fogadták valamelyik közgyűlésen az erről szóló előterjesztést, de vannak még bizonytalanságok. 

A múltkor is írtunk róla, hogy az egyes ellenzéki képviselőknél még anno kiverte a biztosítékot, hogy John Katalin fideszes képviselő lehet az intézmény vezetője. Ez a felvetés később nem szerepelt egy előterjesztésben sem, és úgy hírlik, a képviselő asszony nem fogadta el a felkérést, amennyiben ez felkérés volt. Az önkormányzati választások óta fokozottan látjuk, hogy egyes városi, önkormányzati pozíciók sokszor bizonyos politikai alkuk része, ha belegondolunk, hogy a legfontosabb tatabányai cég, a T-Szol fideszes kézen maradt, ezt könnyen beláthatjuk. Ez általában mindenhol így megy, a pártok felosztják az önkormányzati intézmények vezető tisztségeit, kik üljenek bizonyos bizottságokban, igazgatói tanácsban, ilyenek.

John Katalin helyzete azért is érdekes, mert nem is olyan régen épp az Összefogás frakció szerette volna alpolgármesternek, amit nem fogadott el, vagy szóltak neki, hogy ne tegye, ezeket a finom részleteket már soha nem fogjuk megtudni. Így ez már a második pozíció, amivel megkínálják, és amire nemet mondana. Viszont úgy hírlik, ha vezetője nem is, de a Tulipános Ház háziasszonya ő lesz, jelentsen ez bármit is. Valamit olyasmit jelenthet, hogy igazából csak reprezentálnia kell majd különféle rendezvényeken, programokon, de nem ő fogja irányítani az intézményt. Egy ilyen intézmény irányításához ugyanis, amitől jókora profitot vár az önkormányzat, professzionális, magasan kvalifikált szakember kell, akinek vérében van a szakma, különben bukik a mutatvány. Úgy látszik, most a kényszer felülírja a politikai háttéralkukat.

Azért ettől függetlenül makacsul tartja magát a pletyka, és ezért kíváncsiak vagyunk, mit gondolnak olvasóink az ügyről.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

Fotó: Facebook

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6816045136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása