Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

KÖZEL TUCATNYI ÚJ FERTŐZÖTT, DE NINCS HALOTT! Tatabánya újabb napot úszott meg

terkep_0714-koronavirus.jpg

11 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4258 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Nincs újabb elhunyt, így összesen változatlanul 595-en haltak meg, 3106-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 557 fő. 131 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 5-en vannak lélegeztetőgépen.

Komárom-Esztergom megyében (308) ma reggelre sem regisztráltak új fertőzöttet.

A szám szerint legfertőzöttebb két területen, Budapesten (1994 -1 új) illetve Pest megyében (644 -3 új) sem volt jelentős az emelkedés.

A szomszédos megyéink közül Veszprém (63), Győr-Moson-Sopron (89) és a vidéki listavezető Fejér megyében (379) egyetlen új fertőzött sem találtak. A központi régión kívül a második legfertőzöttebb hely változatlanul Komárom-Esztergom megye, lakosságarányosan pedig az elsők vagyunk. 

A maszk viselése továbbra is kötelező az üzletekben, illetve a tömegközlekedési eszközökön. A maszkot helyettesítheti a szájat és az orrot eltakaró sál, vagy kendő is. A 65 év felettiek külön délelőtti vásárlási sávja megszűnt.

 

Fotó: koronavirus.gov

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7616004106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása