Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TOVÁBBRA IS LÁTOGATÁSI TILALOM A SZENT BORBÁLÁBAN! Csak egy-két kivétel van

sztborbala.jpg

Marad a látogatási tilalom a tatabányai kórházban!

A kormányzati szigorító intézkedésekkel összhangban a Szent Borbála vezetősége úgy döntött, hogy a betegek érdekében továbbra is fenntartják a látogatási tilalmat. Egyben kérik, hogy kórházi tartózkodás alatt az óvintézkedések betartásával csak a legszükségesebb esetben létesítsenek kapcsolatot hozzátartozójukkal. 

A kivételek közé tartozik, hogy továbbra is biztosítják az apás szülés lehetőségét, csomagok átadását, a szülők jogait, hogy a gyógykezelés idejére beteg gyermekük mellett maradjanak, valamint a súlyos állapotú betegnek, hogy az általa megjelölt személy mellette tartózkodjon.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5216003036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása