Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SZÁRAZON VEZETTEK DÉLUTÁN TATABÁNYÁN A SOFŐRÖK! Üres zsebbel mentek haza a zsaruk

kozutiellenorzes-tb-police-hu.jpg

Az egyenruhások ma délután Tatabányán ellenőrizték a járművezetőket a már ismert és bevált módon.

A járőrök az ittas járművezetők kiszűrése érdekében finn módszeres ellenőrzést hajtottak végre. A módszer lényege, hogy egy előre kiválasztott helyszínen, több rendőr bevonásával, egyidejűleg, nagyon rövid idő alatt történik meg a gépjárművezetők ellenőrzése, amely csak a járművezető ittasságára korlátozódik. Amennyiben a szonda nem mutat alkoholfogyasztást, úgy azonnal tovább hajthat a sofőr, pozitív eredmény esetén azonban félreállítják és eljárást indítanak vele szemben.

A módszer folyamatos alkalmazásának a célja az ittas vezetők és az ittasan okozott közlekedési balesetek számának a csökkentése. A Tatabánya területén folytatott ma délutáni ellenőrzésnek egy esetben sem lett bírság az eredménye.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5116003262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása