Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

2-EN HALTAK MEG, 10 ALATT AZ ÚJ FERTŐZÖTTEK SZÁMA! Tatabányán nincs új hivatalosan

terkep0531-koronavirus.jpg

Újabb 9 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3876 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 2 idős, krónikus beteg. Ezzel 526 főre emelkedett az elhunytak száma, 2147-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 1203 fő. Az aktív fertőzöttek 41%-a, az elhunytak 59%-a, a gyógyultak 48 %-a budapesti.  419 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 25-en vannak lélegeztetőgépen.

A ma reggeli hivatalos adatok szerint Komárom-Esztergom megyében a tegnapi 259 koronavírusos beteghez képest nem regisztráltak újat. Mindez egyébként országos összevetésben még mindig azt jelenti, hogy lakosságarányosan Budapest után harcban állunk a nem túl épületes második helyért “folyó versenyben”, Zala és Fejér megyével.

Országosan 3867 a hivatalosan kimutatott betegek száma, vagyis 9 új beteget regisztráltak és összesen 5-en mentek haza gyógyultan. 

A szomszédos megyék közül Veszprém (65) megyében nem regisztráltak egyetlen új fertőzöttet sem. Győr-Moson-Sopron (85) megyében, illetve a vidéki éllovas Fejér (371) megyében egyetlen új fertőzöttet találtak, Pest megyében most 2-t.

A fertőzöttek számát tekintve az éllovas Budapesten (1841 - 3 új) illetve Pest megyében (552) van a legtöbb regisztrált fertőzött. A vidéki listavezető Fejér megyében (371) egy új fertőzöttet mutattak ki. Vidéken, a központi régión kívül a második legtöbb, kimutatott fertőzöttet nálunk, Komárom-Esztergom (259) megyében mutattak ki. 

A legkevesebb fertőzött Vas (17), illetve Békés (11) megyékben került regisztrálásra, itt nem találtak napok óta új beteget.

forrás: koronavirus.gov.hu

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4415730886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása