Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

41 ÉVESEN ELHUNYT, EGY TATABÁNYAI BETEGÁPOLÓ! A koronavírus áldozata 

szentborbala-belsofoto.jpg

Tegnap este számoltunk be róla, hogy az RTL Híradójának nyilatkozott Dr. Lőke János kórházigazgató, aki beszámolt a Szent Borbála kórházban, a koronavírus robbanásszerű elterjedéséről.

Ő elmondta, hogy az egyik orvosuk április tizedikén ügyeletben volt, akkor kaphatta el. Két nappal később jelentkeztek nála a tünetek, majd utána jelezték többen a különböző osztályokról is, hogy észlelik magukon a tüneteket.

Jelen pillanatban hatvan kórházi munkatárs házi karanténba kényszerült, ennek ellenére a kórházban el tudják látni a felmerülő feladatokat - mondta el tegnap a főigazgató.

Sajnos ma reggelre elhunyt egy 41 éves betegápoló, aki a Szent Borbálában dolgozott, amelyet több forrásból is megerősítettek nekünk. Hivatalosan hétfőre ígértek tájékoztatót.

Nyugodjék békében!

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6215639978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása