Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ELKÉPESZTŐ TATABÁNYAI HORROR: Inkább végignézte és videózta, ahogy a bácsi szörnyethal!

ongyilk-oteleputca-tb0228.jpg

Hol tart a világ! Milyen emberekkel lakunk egy városban! Elképesztő esetről írt az egyik olvasónk, amelyet a rendőrség is részben megerősített.

Ma délután 16 körül, egy 74 éves bácsi, az Ótelep utcában (pontos címet szándékosan nem írunk) kiugrott a harmadik emeletről és nem élte túl sajnos a zuhanást. Közigazgatási eljárásban vizsgálják egyelőre az esetet, azaz jelenleg nem merült fel az idegenkezűség lehetősége.

Az eset után néhány perccel értek oda a mentők, de nem tudták az életét megmenteni. Jelen pillanatban még tart a helyszínelés, egyelőre a rendőrség szóvivője szerint a lakásba nem is jutottak be a kollégák, a külső helyszínelést végzik a szakemberek.

Idáig egy sajnálatos esemény lenne, de sajnos a történet nem zárult le ennyivel.

Az egyik szemtanú elküldött egy Facebook poszt linkjét, amelyet azóta már szerencsére töröltek, ahol valaki felvette az egész esetet. A videón nem látszik, hogy egyáltalán megpróbált volna valaki vele kommunikálni, a videó készítője is inkább felvette, mint megpróbálta volna megmenteni az életét.

Ami ezek után különösen gusztustalan és visszataszító a viselkedésében, hogy még el is kezdte osztani a közösségi oldalakon, ami egyébként bűncselekmény is.

Tényleg egy minimális emberség sincs már néhány embertársunkban?

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6715496190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása