Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

AL-CSABIKA HÍRADÓ: Tatabányán vezetik be legelőször a mesterséges intelligenciát a közgyűlésben

mesterseges_intell.jpg

Nemrég elkészült a Mesterséges intelligencia teszt hazánkban, ami egyes vélemények szerint számos erkölcsi és társadalomtudományi kérdést vet fel, de mint forrásunktól megtudtuk, forradalmasítani fogja a politikát is.

A Mesterséges intelligencia tesztet Tatabányán fogják először hadrendbe állítani, ugyanis nálunk okozhat a legkisebb problémát, ha balul sül el a dolog, mert már pszichológiai kutatások is bizonyítják, hogy Tatabányán élnek a legboldogabb emberek. A hatalom és a politika már régen kacérkodik a mesterséges intelligenciával, tudtuk meg Dr. Kegyetlen János agykutatótól, aki szerint android robotokkal válthatnak majd közszereplőket a városunkban. Tehát, elképzelhető, hogy a városi közgyűlésen emberek és emberszabású robotok fognak majd vitatkozni egymással a város ügyeiről, és csak nagyon kevesen tudják majd, ki az ember és ki a robot.

Dr. Kegyetlen szerint az elmúlt 25-30 évben nagyon visszaesett a politikával napi szinten foglalkozók szellemi kapacitása, és ennek okait már legalább tíz éve laboratóriumi körülmények között vizsgálják a szakemberek.  Ráadásul az agysorvadás egy különös változta támadja meg a politikusokat, mondja Dr. Kegyetlen, ez különösen igaz a parlamentben dolgozókra, de nagy veszélyben lehetnek az önkormányzati képviselők is. A betegség első tünetei között a személyiségszerkezet teljes megváltozása áll, ami először nagyzási hóbortban nyilvánul meg, de nem ritka a paranoia sem, illetve az olyan tévképzetek, amikor valaki a leváltása után is szentül megvan győződve róla, hogy még mindig polgármester.

Ha a program jól sikerült az emberi politikusokat teljes egészében leváltják majd a mesterséges döntéshozók, ezáltal megszűnik a krónikus agysorvadás veszélye is. Úgy tudjuk, a helyi fideszesek közül választják ki az első etap résztvevőit, de ehhez még nagyon sok vizsgálatot el kell végezniük a kutatóknak.


A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon. 



A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1315484420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása