Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SZÍVSZORÍTÓ TÖRTÉNET A SZENT BORBÁLÁBÓL! Borbála lesz életben maradó kislányuk 

borika-ikerterhesseg-fbszentborbala.jpg

Szívbemarkoló történetet tett ki közösségi oldalára a Szent Borbála kórház csapata.

Egy hálás anyuka és apuka hálából kapta Borbála nevét adta újszülött kislányuknak. A szülést követően azonnal felsírt a huszonkilencedik hétre született 1500 gramm súlyú és 42 centiméter hosszú kislány. 

Szüléselőzményben ikerterhesség szerepelt, azonban az anya, várandósságának 19. hetében beindult szülés miatt elvesztették a várt kisfiút.  A Szent Borbála csapata egy bravúros műtétet végzett el, amelynek köszönhetően a külön burokban fejlődő kislányt közel 30 hetes terhességéig tudta az édesanya hordani. 

Az édesanya Henrietta elmondta, nagyon hálásak az itt dolgozóknak, dr. Bardóczy főorvos úr és orvoscsapatának, hogy a kritikus beavatkozást követően kislányuk esélyt kapott a méhen belüli további fejlődésre. 

A képen a kis Borika, a nagyszülők már nagyon várják, hogy láthassák a csodával határos módon született unokájukat.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2315475774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása