Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

LESZ HOLNAP TATABÁNYAI MILLIÁRDOS? Hatalmas lehetőség előtt a szerencselovagok

penzkupac-nyuuz-hu.jpg

Holnap délutánig van rá lehetősége!

Elviheti egy szerencsés nyertes a több mint 4 milliárd forintos jackpotot, vagyis ő lehet a harmadik leggazdagabb az ötöslottó eddigi nyertesei közül. 

Immár 30 hete sikertelenül ostromolják a lottózókat a szerencsében bízó játékosok, így holnap már 4,242 milliárd forintra emelkedett a tét.

Ha visszatekintünk, 20 évvel ezelőtt, egy októberi szombaton nyert valaki először több mint egy milliárdot. Az egyedüli nyertes nyereménye akkor mintegy 1,1 milliárd forint volt, amelyet még nem kísért kiemelt médiafigyelem, mert bár az ország lottólázban égett, jórészt egy új lottójáték, a skandináv lottó elindulása miatt. (Napi)

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr315449124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása