Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

“KREATÍV”, DE HÜLYE KÁBSZER DÍLEREK: Tatabányai hipermarketben árulták a drogot

bunozo-elfogas-hirtv-hu.jpg

A tatabányai rendőrök komoly sejtet, három kábítószer-kereskedőt és tizenegy kábítószerfogyasztót hallgattak ki gyanúsítottként az ügyben.

Egy férfi, még január 16-án egy papírzacskóval a kezében bement egy tatabányai áruházba, ahol az egyik üzlet eladójához odament és a megbeszélteknek megfelelően odaadta neki, amiért cserében pedig pénzt kapott tőle. A tatabányai zsaruk ekkor léptek akcióba, elkapták a férfit és a nőt, majd rögötn ezután a parkolóban várakozó harmadik társukat is. A rendőrök a parkolóban tartózkodó férfinál és a nőnél lévő zacskóban is kábítószergyanús anyagot találtak. 

A nyomozók az eset után mindhármukat előállították a rendőrkapitányságra, ahol K. Attilát kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A nő, valamint a másik férfi ellen pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt indult eljárás.

Az ügyben végzett adatgyűjtés során a nyomozók előállítottak egy másik tatabányai férfit is, akinek az autójából és a garázsából fehér színű kábítószergyanús anyag került elő, amit lefoglaltak. A rendőrök G. Róbertet gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették, ellene kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A nyomozók január 23-án előállították és őrizetbe vették Sz. Csaba tatabányai lakost, akivel szemben szintén kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Az akció keretében összesen tizenegy főt állítottak elő a rendőrök, akik a gyanú szerint az őrizetbe vett terjesztőktől vásároltak rendszeresen kábítószert. Ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. 

A rendőrség a három kábítószer-kereskedőt őrizetbe vette, és kezdeményezésére az ügyészség indítványozta a letartóztatásukat, amit a bíróság 2020. január 17-én és 24-én elrendelt.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4415426318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása