Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

HOLNAP ÚJVÁROS, PÉNTEKEN ALSÓGALLA KÉSZÜLJÖN! T-Jézuska visszaviszi a karácsonyfát

fenyofa.jpeg

Idén januárban kétszer jön a "fenyőfa" járat, illetve most már van ahová csak egyszer.

Január 13-17-e, valamint 27-31-e közötti időszakban gyűjti be a fenyőfákat az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft idén is, az alább található városrészi lista alapján.

Mindenkitől azt kéri a szolgáltató, hogy a díszítő elemeket távolítsák el a fákról, úgy helyezzék ki azokat az ingatlanok elé. Elhelyezni, a szállítás napján reggel 6 óráig kérik úgy, hogy tehergépjárművel megközelíthetőek legyenek, és a közlekedést ne akadályozzák.

január 16. -csütörtök: Újváros, Szőlőhegy

január 17.-péntek: Alsógalla, Panoráma út melletti családi házas övezet, Sárberek családi házas övezet, Sárberek ltp.

Jövő hét kimarad, aztán tesznek még egy kört, ha valaki akkor szeretné elvitetni.

január 27.-hétfő: Kertváros családi házas övezet, Kertvárosi ltp ., Panoráma lpk., Erőmű ltp., Fácános

január 28.-kedd: Gál ltp., Óváros, Cseri ltp., Pólus lpk., Paletta lpk., Unio lpk., Bárdos lpk. Napsugár ltp., Felsőgalla, VI. telep, Mésztelep, Barackos

január 29.-szerda: Dózsakert családi házas övezet, Dózsakert ltp., Millenium lpk. Turul lpk., Bánhida családi házas övezet, Paradicsomkert, Bánhida ltp., Síkvölgy (a hulladékgyűjtő pontokról történik az elszállítás)

január 30.-csütörtök: Újváros, Szőlőhegy

január 31.-péntek: Alsógalla, Panoráma út melletti családi házas övezet, Sárberek családi házas övezet, Sárberek ltp.

További információk kérhetők az ugyfelszolgalat@vvhulladekkezelo.hu e-mail címen, illetve a 34/600-700 telefonszámon, valamint a Tatabánya, Fő tér 18/e ügyfélszolgálati irodában.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr615411692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása