Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Egy 9 éves gyerek kért segítséget Vértesszőlősön, az anyja fejéhez gázfegyvert fogtak

csaladi_eroszak.jpg

Kiskorú veszélyeztetése miatt vádat emelt a Tatabányai Járási Ügyészség egy anya és annak élettársa ellen, miután a nő kilencéves gyermeke segélyhívón kért segítséget, mert szülei ittasan erőszakosan viselkedtek egy januári éjjelen - közölte a Komárom-Esztergom megyei főügyész csütörtökön az MTI-vel.

Reszl Ildikó a közleményben azt írta, hogy a vádlottak vértesszőlősi házukban a nő egyik férfi rokonával italoztak. A nő és a rokona összeveszett, és előbbi pofon ütötte a férfit, akinek emiatt vérezni kezdett az orra. A nő élettársa ezután gáz-riasztó fegyverrel kezdett hadonászni, egyet lőtt vele, és a nő fejéhez tartotta a fegyvert, azzal fenyegetve őt, hogy lelövi.

A gyermek ekkor az édesanyja kérésére éjjel fél 12 után telefonon bejelentést tett, mire a rendőrök kimentek a lakáshoz - tette hozzá.

Sem az anya rokona a könnyű testi sértés miatt, sem a nő a fenyegetés miatt nem élt magánindítvánnyal. Az ügyészség azonban kiskorú veszélyeztetése miatt vádat emelt a nő és élettársa ellen, valamint indítványozta, hogy a bíróság felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje a vádlottakat, a férfitól pedig kobozza el a riasztófegyvert.

(mti)

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1515339240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása