Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A Tulipános ház cifra dolgai: egyelőre nincs határidő, mikor fejezik be a felújítást

tulicim.jpg

Valami átok ülhet a Tulipános Házon, esetleg a rossz idők kísértetei nem engedik, hogy elkészüljön végre Tatabánya egyik építészeti csodája. Pedig nagyon örültünk anno, mikor elkezdték a felújítási munkálatokat, megjelentek a munkások az épületen, és láttuk, hogy halad a munka, dolgoznak a szakemberek.

tuli1.jpg

 Aztán csak nem sikerült a határidőt betartani, sok volt a probléma, valami gombásodásra is hivatkoztak, amikor augusztusban módosították a beruházás határidejét október elsejére. Most már látjuk, hogy rosszul módosították, mert a mai napig nincs kész az épület, bár legalább dolgoznak rajta folyamatosan. És ha jól emlékszünk, ez már legalább a második határidő, amit nem sikerült betartani. És az a szomorú, hogy így a választások után sincs semmilyen információja senkinek, mikor is lesz kész a Tulipános. Schmidt Csaba még büszkén verte a mellét október 23-a előtt, hogy elintézték ezt is, fel lesz újítva az ikonikus épület, bár már valószínűleg augusztusban sejtette, hogy nem lesz ebből semmi, de neki a politikai kommunikációban jól jött. Most meg már úgy lehet vele, hogy majd a mostani városvezetésre fogja az egészet. 

tuli2.jpg

Azt nem tudjuk, hogy Szücsné és csapata eljutott-e már oda, hogy megnézze az iratokat, vagy beszéljen a kivitelezővel, hogyan haladnak a munkálatok, de már nagyon jó lenne valami biztosat hallani. Külön meglepő, hogy még a Beruházási irodán sem tudtak új határidőt mondani. És ez azt jelentené, hogy nincs megszabva a befejezés? Vagy csak a városvezetés váltása miatt bizonytalankodatak az irodánál, nem tudni. Mindenesetre történhetne már valami, az új polgármester legalább pár szóban elomndhatná, mi a helyzet, nem beszélve arról, hogy gyorsan kiherdethetnének egy új határidőt.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr2315339158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása