Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MEGHALT AZ 1-ES SZÁMÚ FŐÚTON TÖRTÉNT BALESET EGYIK SÉRÜLTJE: Nem élte túl a kórházba szállítást

bali1esfoutcimlap.jpg

Elhunyt az 1-es számú főúton délelőtt történt baleset egyik sérültje.

bali1-es_fout.jpg

Az 1-es számú főút 47-es kilométerszelvényében csapódott árokba egy Fiat típusú gépkocsi 2019. december 2-án 8 óra 27 perckor. A járműben hárman utaztak, mindannyian megsérültek a balesetben. Az autó egyik utasa, egy 55 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően elhunyt. A baleset körülményeit a Tatabányai Rendőrkapitányság vizsgálja. 

bali1esfout3.jpg

Mint azt reggel írtuk: A tűzoltók egy embert kiemeltek a kisbuszból. Árokba hajtott egy kisbusz az 1-es főút 47-es kilométerénél, Tatabánya térségében. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a jármű ajtaját kivágták és egy embert kiemeltek a kisbuszból. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

bali5.jpg

Fotó: police

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3315335122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása