Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÖSSZTŰZ ALÁ VETTE A FIDESZ AZ ÚJ POLGÁRMESTERT! Időnként Boda képviselő is besegít

 

szucsne_1.jpg

Folytatódik az adok-kapok az alakuló közgyűlésen, ami a jelenlévők összetételét látva elmondhatjuk, nagy a hiátus, a fiatalabb korosztályt, mintha nem érdekelné az egész. Na, jó, lehet mondani, hogy iskolában vannak, vagy dolgoznak.

Szücsné három alpolgármesterre tett javaslatot, ők: Lusztig Péter, Balogh Ferenc és John Katalin, igen a Fidesz-KDNP-ből is szeretne alpolgármestert, ezzel is demonstrálná az együttműködést, ami igazán elegáns.

Két új tanácsnoki pozíciót is kreálnának az eddigi egy közbiztonsági tanácsnok mellé. Szücsné Schmidt Csabát kérte fel a Modern Városok Program tanácsnokának, elismerve eddigi eredményeit. Kecskére káposztát, mondhatnánk, most majd kiderül, mennyire szereti Csabánk  a káposztát. Ezek után 15 perc szünetet rendeltek el Schmidt Csaba kérésére, reméljük nem azért, mert hideg zuhanyként érte a felkérés.

Később aztán folytatódik a csörte: Schmidt Csaba azt kérdezi, mi lesz az alpolgármesterek feladata, hogy össze tudják vetni a javasolt személyek szakmai életútjával a feladatokat.

Szücsné válaszában elmondta, hogy mind a politikai pártok konszenzusa, mind a szakmai területeken végzett eddigi munkák alkalmassá teszik a három személyt alpolgármesterségre.

Aztán a Fidesz elkezdte demonstrációját, sorban Bereznai “Ügyrendi Okostojás” Csaba, Turza Károly, aztán az aggódó “170 milliós dohányboltos”  Magyarné és a többi fideszes képviselő próbálta szétbombázni kérdéseikkel a polgármester asszonyt.

Közben Schmidt Csaba is újra szót kért, jelezte, nem vállalja a tanácsnoki tisztséget, mert nem szeretné átvenni Szücsnétől a felelősséget. Ő maga nem javasol ilyen irányú tanácsnokot sem, hiszen ez egy olyan fajsúlyos terület, amely munka  többet kíván mint egy “egyszerű” tanácsnok.

Aztán újra nagy lendületet vett a harc, ahová Boda Bánk is beszállt.

A legfontosabb tanulsága, hogy mindenki az egyeztetés fontosságát hangsúlyozta, ahhoz képest itt zajlott pofozkodást,

Boda képviselő próbálta valamiféle egyensúlyozó szerepbe kormányozni magát, sokszor inkább a Fidesz oldalára állva. Aztán ő javasolta, hogy pár nap múlva jöjjenek vissza folytatni, de ezt a többség leszavazta. 

Majd folytatódott a közös munka körüli polémia, amin az egyszerű tatabányai tévénéző inkább csak a haját tépi politikai véleménytől függetlenül.

Hogyan lesz ebből valamiféle párbeszéd?

 

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6215292560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása