Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A NEMZETI MEKK MESTER-DÍJ TATABÁNYAI PÁLYÁZÓJA: T-Szol szakik, a kreatív barmolók 

sarokhaz-tb-20191031_cimlap.jpg

Mint az a fotókon is látható: vegyes technikával dolgoztak a T-Szol mesteremberei a Corner Pub előtt a Gálon. 

Ez a vegyes technika leginkább a nemtörődömségből, a hozzá nem értésből valamint a nagyfokú pofátlanság hármas egységéből tevődik össze. Nagyon utálok ilyeneket mondani, de arra gondoltam, hogy ha nagyon megerőltetem magam, félkézzel, jól betöményezve a haverokkal, bármikor megoldom én is ilyen szinten a járda felújítását. 

A munka röviden annyiból állt, hogy a Corner Pub előtti járdából 2 rövid szakaszt "javítottak" meg (az egy külön megérne egy misét, milyen gányolással). A betonozás után a ház falánál szükséges szigetelést, ami jelen esetben bitumennel történő kiöntést jelent, végezték el a "szakemberek.

sarokhaz-tb-20191031_01.jpg

  • sarokhaz-tb-20191031_02.jpg

Persze nem kívánom letörni senkinek a művészi ambícióit, mert lehet, hogy valami szürrealista művészi alkotást képzeltek oda a szakemberek. Megunták már, hogy mindig mindig olyan kocka meg egyenes, legyen már valami bátorság bennünk, emberek, és alkottak egy ilyet, ami leginkább a népszerű foltvarrás, a patchworkre emlékezet.

sarokhaz-tb-20191031_03.jpg

sarokhaz-tb-20191031_04.jpg

És ez sikerült is nekik! A végén még tisztelni fogom ezeket az utcai művészeket, és felhívom a T-Szolt, hogy a házunk előtt bombázzák már szét a járdát, és javítsák már ki hasonlóan, mert én sem akarok szimpla járdát a ház előtt.

“Egyedi” kell, legyen vége a szürkeségnek!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9715277472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása