Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

NEM TUDTA A SZEMÉTSZÁLLÍTÓ CÉG TATABÁNYÁN, MERRE JÁRTAK A DOLGOZÓI: Tessék?

ifi_ut_szemet1.jpg

Nem tudom, meddig lesz még gond Tatabányán a szemét és a szemétszállítás kérdése,  de hogy most még mindig nagyon rossz a helyzet az biztos. Főleg annak fényében, hogy sokszor a szolgáltató sem tudja, kint járta-e a munkatársai az adott területen, így történt az Ifjúság utcában is. 

“Szeretném megjegyezni, hogy jól láthatóan, és jól érzékelhetően egyik legnagyobb problémánk a szemétszállítás kérdése! Itt az Ifjúság utcában talán múlt hét közepén jártak a kukásautók utoljára. Ma felhívtam az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyfél szolgálatát, és jeleztem a problémát, kérdésük az volt, "szombaton sem voltak"? Sikerült megnyugtatnom őket, hogy sajnos nem! Felajánlottam, hogy szívesen küldök képeket a helyzetről, de azt kedvesen elhárították! No sebaj, ide azért felteszem őket! Megígérték, hogy beszélnek a szállítással.”-írja Nagy Béla önkormányzati képviselő a Facebookon.

ifiutiszemet2.jpg

Tessék? Hogy fogalma sincs a hulladékszállító cégnek, mikor és hol dolgoznak vagy éppen nem dolgoznak az emberei, azért ez elég komikus vagy a másik oldalról, elkeserítő. 

Ezek után keményen dolgoznia kell a körzet két önkormányzati képviselőjének, hogy el tudjanak érni valamit a témában, mert az illetékesek nincsenek a helyzet magaslatán. 

Lehet, hogy egy kis vérfrissítés sem ártana mondjuk a T-Szolnál vezetői szinten, mert igaz, hogy nem az övék a cég, de résztulajdonuk van benne.

 

Fotó: Facebook/ Nagy Béla

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7215244654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása