Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

SZÜCSNÉ NYERTE A TATABÁNYAI VÁLASZTÁST: Videón, ahogy lefagytak a sztárolt köztévés szakértők

valasaztas_2019_tb.png

Nagyon meg voltak lepődve a Fidesz-tv kommentárjai a választás napján, amikor a tatabányai adatokat nézték, jelesül, hogy Szücsné Posztovics Ilona nyerte a választást. 

Szépen lemodellezték a kormánypárti gondolkodást, hogy egyszerűen el sem tudják képzelni, hogy más is nyerhet, mint ők. El sem tudják képzelni, hogy az embereknek egy idő után már teljesen elege van a sok kamuból, és a migránsos szórólapokból. Valószínűleg a műsorvezető és a politikai elemző nem is érti, hogy miért kell a tatabányaiaknak új vasútállomás, amikor ott van az régi, kicsit kopott, kicsit szégyen, de hát ez van.

Az már csak a hab a tortán, hogy a műsorban mondják ki, hogy Boda Bánk László szavazatokat vitt el Schmidt Csabától, pedig valószínűleg pont arra játszottak, hogy Szücsnétől vigyen el.

“Az élet nem egy habos torta, barátaim”, hogy egy klasszikust idézzünk.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!



A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7815223502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása