Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

ÁTOK ÜL A TATABÁNYAI BUSZMEGÁLLÓKON! Csak a Jóisten tudja, mikor lesz mindegyik kész

buszmegallo-tb-nincskesz-jcd.jpg

Lehet, hogy meg vannak átkozva a készülőben lévő tatabányai buszmegállók.

Másra lassan nem tudunk gondolni, ugyanis amikor nem is olyan régen írtunk róla, akkor telefonon megkerestük a beruházó JCDecaux nevű céget, amelynek képviselője szerint az alvállalkozójuk a múlt hét végére ígérte a befejezést. Elismerték a csúszást, hozzátették szánják-bánják, meg elnézést kérnek, de a beszállítónak voltak problémái a beépítendő anyagok beszerzésével, valami kínai szállítmánnyal. 

Teltek-múltak a napok, de a buszmegállók csak nem akartak teljesen elkészülni, itt-ott még mindig csak félkész állapotban árválkodnak a városban, viszont érdekes módon a reklámfelületek mindenhol elkészültek, a cégnek mégiscsak ez a prioritás. 

Szóval a megállók múlt heti elkészültének hiánya miatt, megint felhívtuk a céget, ők megint elnézést kértek a csúszásért a tatabányaiaktól, (ami azért szép dolog és nagyon ritka), de elmondták, hogy a szerződés szerint igazából ebben az évben, azaz 2019 végéig kell elkészíteniük a várókat. Szóval, ha így nézzük, van még 3 hónapjuk. Sajnos még mindig alapanyaghiánnyal küzdenek, a Kínából megrendelt anyag még mindig nem érkezett meg, a kivitelezőkkel is problémája van a cégnek, sajnos a jelenlegi építőipari mentalitásnak ilyen eredményei vannak, nem tudnak például kötbérezni. Elmondták, hogy volt amelyik megállónál egy 20 perces villanyszerelési munkára 2(!) hónapot kellett várniuk.

Arra a kérdésre, hogy a reklámfelületek miért lettek sokkal előbb kész, azt mondták, ott saját készlettel dolgoznak.

Most már csak a keresztényi főnökben bízhatunk, hogy hamarosan megoldódnak ezek a problémák, és véget ér a tatabányai buszmegálló-átok.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7815175212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása