Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TÉBÁNYA-CSIKÁGÓ: MA EDDIG “CSAK” EGY GARÁZDÁT VITTEK EL! Lehet, kellene oda egy állandó őrszolgálat

ifjusagiutca-uzletek-nappal.jpg

Ma hajnalban sem volt síri csend Tatabányán, az Ifjúság utcában.

Most éppen - hivatalos szóhasználattal élve - két erősen ittas egyén akart piát venni az buszmegállóban található dohányboltban reggel 4 körül.

A boltban dolgozó hölgy azonban nem szolgálta ki őket, amit a két figura nehezen viselt. Szerencsére nem került sor atrocitásra és a rendőrök is kiértek gyorsan. A két ember közül a kiérkező és intézkedő rendőrök egyiküket vitték be a rendőrségre. Talán csak a szerencsének köszönhető, hogy a hölgyet például nem támadták meg.

Meddig fog ez ott vajon folytatódni? És nehogy azzal jöjjön valaki, hogy azért mert nyitva vannak a boltok! Ha nem tudják betartani a szabályokat a hatóságok, akkor azon kell gondolkozni, hogy a döntéshozók alkalmasak-e a vezetésre, hiszen a szabályokat ők hozzák illetve ami legalább ilyen fontos, a forrásokat is ők adják ehhez.

A helyzet pikantériája, hogy ez a terület Molnár Tamáshoz tartozik, ami önmagában nem lenne annyira érdekes, hiszen egy képviselő egymagában nem sokat tud tenni, de ő Tatabánya közbiztonsági tanácsnoka.

No comment!

kép: illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8915033162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása