Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYA A LEGVIRÁGOSABB VÁROS A RÉGIÓBAN! Nem találtak nálunk jobbat a Belügyminisztériumban

koncerttombolas-60asno-schmidtcsabafb.jpg

Nem semmi, nemcsak a legboldogabb, de a legvirágosabb város is Tatabánya lett. Most, hogy megvan a díj, már csak a virágokat kell megtalálnunk hozzá, mert jól eldugták őket.

“Hatalmas megtiszteltetésben volt részünk tegnap este a Május 1. parkban: az idei 26. Virágos Magyarország Program Komárom-Esztergom, Fejér és Veszprém megyei területi díjátadóján Tatabánya elnyerte a Belügyminisztérium "Virágos önkormányzatért" díját város kategóriában. Az ország legnagyobb múltú környezetszépítő megmérettetésének célja a kulturális és környezeti értékek megóvása, ezen törekvéseket - ahogy eddig is - a jövőben is folytatni fogjuk, hiszen szeretnénk, ha Tatabánya minél virágosabb, szebb és élhetőbb város lehetne! “-írta polgármester a Facebook-oldalán.

Komolyan örülünk, hogy újabb pozitív címet kapott városunk, csak nem értjük, mi alapján, mert azért annyi virágot nem látunk a köztereken, bár lehet, hogy csak nem vettük észre.

Lehet, hogy Schmidt Csabának annyira virágos a kedve, hogy átragadt Tatabányára, és bizonyos fényviszonyok között minden virágosnak látszott?

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7715033612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása