Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

TATABÁNYAI KÖZPÉNZEK: Megkérdezte Schmidt Csaba a gyerekeit, szerepeljenek-e választási mesekönyvében?

tovabbepul-scscsalad.JPG

Megérkezett, pont az önkormányzati választási kampány kezdetére időzítve a “Tatabánya tovább épül” című mesekönyv, tele Schmidt-féle füllentésekkel.

Vagy úgyis mondhatnánk kiadták Schmidt Csaba családi mesekönyvét, közpénzből, a tatabányai adófizetők pénzéből. Lehet, hogy ebből olvasgat esténként a gyerekeinek?

Sokáig vacilláltunk, hogy ezt így, ebben a formában írjuk-e meg, de úgy döntöttünk, hogy nem mehetünk el szó nélkül a jelenség mellett. Eddig nem tettük szóvá, hogy időnként összekeveri a magánéletét a politikai tevékenységével, de most, egy kőkemény választási kiadványban szerepeltetni a családot, úgy gondoljuk túl megy mindenen. 

Itt álljunk meg egy szóra! Ennek annyiban van jelentősége, hogy amíg a családot nem vonom be a politikai tevékenységembe, addig jóérzésű ember számára mindenféle szempontből tabuként kezelendő. Azonban mihelyt a családtagokat politikai reklámanyagon szerepeltetem, akkor annak ódiumát is vállalom, hogy szó éri a családot.

Persze vannak a világnak olyan részei, ahol nem csinálnak titkot a politikai hatalom átadásából, de ez itt Magyarország. Azt már megszoktuk, hogy az önfényezés egyre magasabb fokán járnak a rezsim kiszolgálói, de hogy politikai célokból használják fel a családjukat egy kiadványban, az számunkra elfogadhatatlan.

tovabbepul-kiadvany.JPG

Maga a kiadvány egyébként tele van csúsztatással, kifejezett hazudozással, ráadásul mindezt közpénzből teszik.

Mondjuk az mindenképpen érdekes, hogy egyetlen másik helyi fideszes képviselő sem fért bele a kiadványba, ami mindenképpen jelezhet több dolgot.

Schmidt Csaba annyira eltelt magával, hogy már egy helyi zsebdiktátornak érzi magát? A többiekre úgy tekint, mint az ő marionett figuráira?

Azt gondolja, hogy nem csináltak semmit, ezért meg sem érdemlik ezek, hogy egy lapon szerepeljenek vele? 

Netalán azt hiszi, hogy nélküle a többiek nem lennének sehol sem?

Mi csupán annyit javaslunk, hogy sokkal szerényebben Polgármester úr!

Októberben ebből nagy pofára esés lehet!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7315021256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása