Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

NA, DE HOL VAN A TATABÁNYAI KÉPVISELŐ ILYENKOR? Dolgozni kellene és nem fényképezkedni, az a gond?

jardaepites-tbbelvaros05.jpg

Furcsán értelmezik egyesek a járdafelújítás ”intézményét” Tatabányán. Itt van mindjárt a Köztársaság úti csoda a Jubileum-parkkal szemben. Egyszerűen gyönyörű! Benevezhetnének vele egy világi balfasz versenyre is.

jardaepites-tbbelvaros01.jpg

A képeken is jól  látható, hogy valamiért nem sikerül szintbe hozni a járdát az úttal. Valószínűleg szeretnének biztosra menni, hogy jó nagy tócsa alakuljon ki, ha rendesen esik az eső. Talán versenyezni akarnak Tatával vagy egyszerűen egy belvárosi tó-birodalmat hoznak létre, vagy szimplán magas ívben tesznek az ott lakókra, lehet választani az alternatívák között, melyiket alkalmazzák a beruházásnál.

jardaepites-tbbelvaros02.jpg

A legszebb dolog ebben a bohóc-beruházásban az a rész, ahol jól láthatóan kb 4-5 méternyi járdával össze lehetett volna kötni a mostani járdát és a sok ott lakó által használt lépcsőt, de nem sikerült!

jardaepites-tbbelvaros03.jpg

jardaepites-tbbelvaros04.jpg

jardaepites-tbbelvaros05.jpg

Ezen a hiányzó szakaszokon botrányos igazán csak a járófelület, miközben a most felújítandó még egy ideig be tudta volna tölteni a funkcióját. Persze lehet, hogy csak egyenes szakaszt tudnak építeni.

Ja, és az az unikális dolog sem maradhatott ki, ami a képen látható: igen, az aknatetőt sem sikerült szintbe hozni, de nem ám! Azt nálunk így szokták.

jardaepites-tbbelvaros06.jpg

Ottjártunkkor megkérdeztünk egy-két arra járót, mi a véleményük róla, ők azt mondták hiába kérik, hogy oldják már meg a problémát rendesen, süket fülekre találnak. Igazából nem is tudják kinek elmondani a kifogásaikat, mert állításuk szerint Molnár Tamás elérhetetlen. 

De hol van Molnár Tamás, tehetnénk fel a kérdést, hol van a körzet képviselője, és hogy tűri el, hogy ilyen cudar munkát végezzenek a “birodalmában.” Lehet, hogy Molnár Tamás a helyi Fidesz Damon Hill-je? Esetleg nem hallja az ott lakók hangját, talán elnyomja a mulatós hangja? Mert egy profi zenésznek gyakorolni kell.

Egy önkormányzati-képviselőnek meg tennie a dolgát. 

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr5815016568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása