Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

AL-CSABIKA HÍRADÓ AUG. 20-I KÜLÖNKIADÁS: Elkezdték felújítani a Dózsakerti felüljáró gyalogjárdáját

feluljaro-dozsakerttb01.JPG

Az biztos, hogy a hír színes, és a városházaszéléről származik!

Ottjártunkkor azt láttuk, hogy nemcsak aszfaltozták a dózsakerti átjárót, de úgy látszott, hogy a járdán is elkezdik a felújítási munkálatokat. Ahogy a képeken látják is, nagyon ráfért már a “ráncfelvarrás”.

feluljaro-dozsakerttb02.JPG

Amint látható van olyan hely, amit máris kiszíneztek a tervező-kivitelezők, oda biztosan valami meghökkentő és unikális szobor vagy ilyesmi fog kerülni. 

feluljaro-dozsakerttb04.JPG

feluljaro-dozsakerttb03.JPG

Azis lehet, hogy térbútorokat terveznek oda, hogy az elfáradt gyaloglók le tudjanak pihenni gyaloglás közben, vagy aki szeretné nézni, hogyan dolgoznak az aszfaltozók, legyen hol leülnie.

De azt is el tudjuk képzelni, hogy kiszínezett járdadarabok egy másik dimenzióba visznek, egy párhuzamosba, ami kicsit görbe, de abban teljesen máshogy néz ki az átjáró, mint a mi valóságunkban és persze az is a miénk, tatabányaiaké. 

Az még nem derült ki, hogy ha felújítják a járdát, hogyan fognak eljutni a gyalogosok Dózsakertbe, de Schmidt Csabáék a városházán belül azt kommunikálják, hogy ezzel is gyorsan végeznek a kivitelezők, addig pedig a többség vagy megvárja a sárberki alagút elkészültét és azon jön át, vagy kicsit kerül Kertváros felé. Persze a jó kondiban lévők átugorhatnak a síneken keresztül, csak ha jön a vonat, akkor sietniük kell. 

A lustáknak és a teljesen mozgásképtelenek pedig lesz egy polgár-átdobó szerkezet,ami átröpíti a tatabányaiakat Dózsakertbe illetve vissza, ami kicsit veszélyes lesz, de kockázat nélkül nincs fejlődés.

Aztán most már tényleg ne elégedetlenkedjenek!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr8715017030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása