Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

MR BEAN A TATABÁNYAI CSÓNAKÁZÓ-TÓNÁL JÁRHATOTT! Schmidt Csaba kampánytanácsadója lesz?

schmidtcsaba-mrbean.jpg

Nem tudják sokan, de valószínűleg Mr. Bean a nagy nevettető Tatabányán járt, mert úgy tűnik, ő lesz Schmidt Csaba kampánytanácsadója. 

Ez jutott eszünkbe a városvezetés Csónakázó-tavi kommunikációja és a valóság találkozásának kapcsán. Ugyanis pár napja világgá kürtölték- az MTI, vagyis a hivatalos magyarországi hírügynökség alapján, szinte az összes kisebb-nagyobb hírportál is átvette, hogy megkezdődött Tatabányán a Csónakázó-tó felújítása, és dübörög a munka rendesen. 

csonito-0819-01.jpg

csonito-0819-02.jpg

Na most, ezzel ellentétben, amikor megnéztük, mire is jutottak, a képeken is jól látható “eredményt” láttuk, összehordtak egyetlen földkupacot a szakemberek egy markolóval és a markolóval együtt a kupacot körbekerítették, ennyi. Hűha, ezzel a nagy hírrel aztán tényleg érdemes volt körbetáncolni a médiát. Ettől még Mr. Bean plüssmackója is halálra röhögné magát. Azért nekünk jelenleg nincs ennyire mókás kedvünk, mert ez már a százezredik dolog, amikor hülyének akarják nézni a tatabányai embereket a jelenlegi rezsim és annak tökkelütött képviselője.

csonito-0819-03.jpg

Bezony, ne stand-upoljon nekünk a kedves polgármester úr, mert nem áll jól neki. Rajta bizony a híres angol komikus sem tud segíteni.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4215015952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása