Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

BELÜL IS IGÉNYTELEN A TATABÁNYAI TESCO? A külső állapot reméljük, nem jelent fertőzésveszélyt!

hulltesco1.png

Gondok vannak a tatabányai Tesco szelektív hulladékgyűjtőivel, pontosabban annak környékével. Ilyenkor felmerül, hogy ki a felelős ezért, esetleg az üzlet hozzáállásán kell-e javítani.

Sokadik jelzést kapjuk olvasóinktól - ahogy általában leírják, hozzánk akkor és azért fordulnak, mert a különböző hivatalok és maga a cég is lepattintja őket - mert elborzadva látják az állapotokat. 

Igen, szándékosan írtuk azt, hogy az üzlet hozzáállásával van a legnagyobb gond, mintha az igénytelenség magas fokát tűzték volna címerükre.

hulltesco2.png

Legalábbis a képek ezt mutatják. És ez már nagyon hosszú ideje úgy van. Több ember jelezte már a problémát, több olvasónk írt a polgármesteri hivatalnak, ott azt mondták, nem hozzájuk tartozik a terület, írtak a helyi kukáscégnek, ők pedig azt, hogy csak a kukákat ürítik. Ezek után szólt Tesconak is, semmi. Nem tudom, még mit kellene csinálnia a törvénytisztelő polgárnak, hogy valami történjen a szelektívek környékén. 

Esetleg könyörögjenek a bejárat előtt térdelve? Még akkor is, ha munkaerőhiány van, és ez a Tesco-t is elérte, azért ki lehetne küldeni valakit  műszak végén, hogy tegye már rendbe a területet, nem? 

hultesco3.png

Ja, és véletlenül az nem rombolja a brandet, hogy ilyen gusztustalan hulladékgyűjtők vannak a bolt mellet?

Cikkünket elküldjük a Tesco magyarországi központjába, kíváncsian várjuk, hogy történik-e intézkedés, vagy pedig írnak-e, hogy szerintük minden rendben.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr3815015286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása