Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

"SZUPER" ASZFALTOZÁS KERTVÁROSBAN A HADSEREG ÚTON! Csak az ott lakóknak nem tetszik

aszfaltozas_2.jpg

Tatabánya az abszurd hazája, az elkésett és a valamikor majd elkészülő beruházások hazája, na meg az ígérgetéseké. Abból van a legtöbb. 

A beruházások furcsa tervezését kapta nyakába egyik kedves olvasónk, aki ráadásul friss beköltöző a kérdéses területre, levelében hiperabszurd történetet ír le. Úgy látszik, városunkban mindent elkövetnek egyesek a polgárok szórakoztatása érdekében. Bár ne tennék, és inkább mindenki szakszerűen végezné a munkáját.

“Tatabányára költözünk a Hadsereg útra. Régi ház. felújítás, munkások, beton stb. Július közepe, tájékoztató bedobva: 650 méteres útfelújítás, augusztus másodikai határidővel.

Gondoltuk, ez nem a legjobbkor jött, hozzák a betont, anyagokat stb. Az útépítő munkások nagyon rendesek megértőek, segítenek, a nagy autók érkezését is lehetővé teszik. Meleg van, de dolgoznak egész nap ezerrel.

Az útszegély amit elhelyeztek mindenki szerint elég magas, a túloldalon parkolunk, a szembeszomszédok is megértőek.

A csatornák felemelve, a zöld csík felfestve a szegélykövekre, eddig fog érni az aszfalt. Hát bizony az autó bejáróknál több centis felugratás szükséges, ami elég balesetveszélyes, nem részletezném.

Augusztus másodika elmúlt ,aszfalt sehol. Képviselői fogadóóra, minden lakó aki érintett "reklamál" a magas padka miatt. A képviselő asszony személyesen megtekinteni a helyzetet, mi még nem ismerjük, nem jártunk nála.

Két nap elteltével délelőtt becsenget egy kedves munkás ember, türelmünket kéri és ígéri "magasabb aszfalt fog az útra kerülni, nem lesz probléma az autó beállásoknál".

Szőke vagyok, de azért gondolkodom: Ha az aszfalt magasabb lesz, a csatornák meg 5-7 centivel lejjebb lesznek !?

Délben újabb munkás becsenget, kedvesen közli, felszedik az összes magas padkát, újat csinálnak. És valóban: felszedik, az újat elkezdik lerakni, hétvége, szombat, mindenki dolgozik ezerrel. Vasárnap este még locsolják is, soron kívül egy pár ember dolgozik rajta.

Augusztus 12-e: még tart a felfordulás, dolgoznak folyamatosan.

Csak kérdezem: aki tervezte még nem ült autóban, nem állt be családi házhoz közútról? A terveket vajon valaki megnézte? És elfogadta?

Vagy mi történt ?

És a legfontosabb: ezt ki fizeti ki ??

Nos, nem a sima útfelújítást, bár megjegyzem, rengeteg ennél sokkal rosszabb állapotban lévő út is van Tatabányán. De a másodika óta tartó munkát, a munkásokat, az új betonlapokat ? Szóval ez a fejetlenség sokba kerül a városnak, vagyis a tatabányai polgároknak.”

Persze értjük mi a teperést az önkormányzati választásokra, de néha a kevesebb több.

Fotó: illusztráció

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr115007912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása