Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

KÖSZÖNJÜK ADÓFIZETŐINK AZ ÚJ ORVOSI RENDELŐT TATABÁNYÁN! Sokkal könnyebb immár megközelíteni

orvosirendelo-tb-komaromiutca.jpg

Új orvosi rendelőt adtak át Újvárosban, a Komáromi utcában.

A két körzetet ellátó felnőtt háziorvosi rendelőt csütörtökön vehették használatba. A magyar és uniós adófizetőknek ez a projekt 45,3 millió forintba került.

Az új rendelőt Dr. Molnár Enikő és Dr. Püspöki Gábor háziorvosok veszik majd birtokba, így összesen két körzet betegellátása zajlik majd a helyszínen. A legfontosabb szempont volt, hogy a rendelők a betegek számára egy jobban megközelíthető helyre kerüljenek, valamint egy modernebb rendelők szolgálja a tatabányai egészségügyi alapellátást. 

A beruházás januárban indult és fél év alatt készült el, előtte egy használaton kívüli önkormányzati helyiség volt.

orvosirendelo-tb-komaromiutca-cimlap.jpg

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr615003864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása