Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A HELYZET VÁLTOZATLANUL BRUTÁLIS TATABÁNYÁN, AZ IFJÚSÁG ÚTON! Hol vannak a hivatalos szervek?

ifjusagutikaosz-tb0708.jpg

Valahogy nem akar a helyzet javulni Tatabánya nyugodtan mondhatni legkritikusabb pontján, az Ifjúság utcában.

Pedig az illetékesek “mindent” elkövetnek, a legújabb ötletükről nemrég írtunk.

Milyen eredménnyel? Talán az ott lakóknál senki sem érzékeli jobban, álljon itt egy plasztikus leírás a sikerről:

“Ma úgy alakult, hogy több alkalommal végig kellett mennem az Ifjúság utcán. A néhány séta során a képen látható helyzetet tapasztaltam, sőt volt rá eset, hogy két kigyúrt barna bőrű úr a motorház tetőn elhelyezett söröket, energia italokat fogyasztotta. 

Egy vasárnap délután a látottak alapján legalább 50-100 autó fordul meg az utca végén, és többségük járó motorral várakozik! Azt is láttam, hogy jelen állás szerint nem mentek át az út másik oldalára vásárolni. 

Van ismerősöm, aki említette, hogy családtagját már büntették meg az ott készült kamera felvétel alapján, de az a forgalom elől elzárt területen a bolttal szemben lévő fa alatt állt meg, látható, hogy ott most is áll kocsi.

Szóval az eddigi megoldások, nem voltak valós megoldások a probléma megszüntetésére Egy rendőrt, egy közterület felügyelőt nem látni egész délután, majd holnap reggel 9 óra körül biztosan megjelennek, amikor semmi értelme nincs!”

Mi annyit fűznénk hozzá, hogy ne a beosztott rendőröket és közterületeseket vegyük elő, hanem azokat a főnökeiket, akik a problémákről tudnak és csupán látszat megoldásra futotta.

(forrás: Facebook - Tatabánya Kodály tér)

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9114931868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása