Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

A MAGYAR SUZUKI MÉG MINDIG NEM AKAR SZAKSZERVEZETET LÁTNI! Csak a jogászokat küldték

laszlozoli-esztergom-suzukiparkolo_1.jpg

A Suzuki még mindig ellenáll a normális kommunikációnak, hiába volt ma egy megbeszélésük a Vasas képviselőivel, a gyárvezetés el sem ment, ügyvédeket küldtek inkább.

“Hosszú postai levelezés eredményeképpen a mai napra, június 20-ára sikerült székházunkba egy találkozót megszervezni a Vasas Szakszervezeti Szövetség és a Suzuki Zrt. között. Sajnálatos módon a vállalat vezetéséből senki nem jelent meg személyesen, jogi képviselőiket küldték el. A Vasas feltett szándéka a találkozóval az volt, hogy rendezzük a kapcsolatokat, és megindulhasson végre egy érdemi párbeszéd a munkavállalók érdekében.

Azonban sajnálattal vettük tudomásul, hogy a cég még mindig ott tart, hogy vitatja a szakszervezet jelenlétét, továbbra is olyan dokumentumokat kér, amelyekhez sem joga, sem köze nincsen. Minden konstruktív kezdeményezésünk, megoldási javaslatunk falakba ütközött. Így a Vasas számára továbbra is csak a jogi út marad.

Természetesen, minden lehetséges eszközt megragadunk, hogy a Suzuki dolgozói megkapják azt az érdekvédelmet, amelyet a magyar jog egyértelműen biztosít számukra.

Arra kérünk mindenkit, aki támogatja az ottani dolgozók ügyét, hogy minden lehetséges csatornán terjessze az ezzel kapcsolatos híreket!” írja a szakszervezet a honlapján.

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr6214903962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása